Landelijke tuin

 • ‘Onze tuin- en landschaps- ontwerper ontwerpt ook uw landelijke tuin op maat.
  Ook voor stadstuinen’

  Onze werkwijze

  Neem contact op met mij:
   • RUIM 20 JAAR ERVARING
   • VEELZIJDIG & CREATIEF
   • GEGARANDEERDE KLANTTEVREDENHEID
   • GECERTIFICEERD
 • Landelijk tuinontwerp, aanleg en onderhoud

  Met een landelijke tuin van Hortivorm Hovenier vloeien de verschillende elementen harmonieus over in het aangrenzende landschap. Laat hoveniersbedrijf Hortivorm uw landelijke tuinontwerp verzorgen, aanleggen en onderhouden

  Bij een landelijk tuinontwerp denkt u vaak aan een tuin die is gelegen in of aan de rand van het landschap en die de overgang vormt tussen uw huis en het aangrenzende landschap. Van belang daarbij zijn de zichtlijnen en de overgang tussen uw tuin en het landschap. Ook de toepassing en transformatie van landelijke elementen kunnen aan uw landelijke tuin een extra dimensie geven.

  Hortivorm Hoveniers uit Boskoop heeft ruim 20 jaar ervaring in het aanleggen van diverse tuinen, waaronder ook landelijke tuinen. Onze landelijke tuinontwerpen kenmerken zich door helderheid, ruimte, rust, fraaie doorkijkjes en veelzijdige beplanting. Bij het landelijke tuinontwerp staan altijd uw wensen centraal. We geven u echte aandacht en creëren zo een tuin waar u vele jaren lang het hele jaar door van geniet.

  Landelijke tuin in de stad

  Hortivorm kan ook een landelijke of rustieke tuin ontwerpen en realiseren voor grote of kleine stadstuinen. De elementen die karakteristiek zijn voor het (omringende) landschap kunnen we in uw tuin verwerken, waardoor een landelijke sfeer kan ontstaan. Van belang hierbij is het lijnenspel en de materiaal- en beplantingskeuze.

  Landelijke tuinontwerp

  Zoals bij elke goede tuin vormt het landelijk tuinontwerp de basis voor een geslaagde tuin. Bij erven en grote landelijke- of landschappelijke tuinen kan een ecologisch, bodem- en/of historisch kaartonderzoek onderdeel uitmaken van het ontwerpproces.

  Erf of tuin?

  Als uw woning in het buitengebied is gelegen is er veelal sprake van een erf. Iedere streek in Nederland heeft zo zijn eigen karakteristieke erfvorm. In het ontwerp kunnen we ons ook laten inspireren door de historie van de plek. Daarnaast is een erf vaak groter dan een tuin en houden we natuurlijk rekening met het erfonderhoud en beschikbare subsidies.

  Is een landelijke tuin iets voor u? Ik bespreek de mogelijkheden graag bij u thuis

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een landelijke tuin en landelijke tuinontwerpen, dan kom ik graag naar u toe. We bekijken de situatie ter plaatse en ik laat u de vele verrassende en veelzijdige opties zien. Maak nu een afspraak op uw erf of in uw tuin.

  Graag tot ziens in uw tuin,

  Gibbo Hamoen
  eigenaar hoveniersbedrijf Hortivorm