Bedrijven

 • ‘Van bedrijfsterrein tot bedrijfstuin. Van vormgeving tot realisatie en beheer’

 • Bedrijfstuinen en bedrijfsterreinen

  Bij Hortivorm zijn ontwerp, realisatie, beheer en het onderhoud van bedrijfstuinen en bedrijfsterreinen in vertrouwde handen. Hortivorm uit Boskoop is een gecertificeerd hoveniersbedrijf; dus gegarandeerde en meetbare kwaliteit.

  Vormgeving en realisatie van groen bij bedrijven

  Een buitenruimte is bij een bedrijf het eerste wat men ziet als men op bezoek komt. Een eerste indruk is vaak erg bepalend. Daarom adviseren wij bedrijven om een representatieve buitenruimte te realiseren. Naast de functie van representativiteit is de functionaliteit van groot belang. Hierbij kunt u denken aan voldoende ruime parkeerplaatsen, pauzeplekken en zelfs aan werkplekken buiten. Vanzelfsprekend dient het geheel snel en eenvoudig te kunnen worden onderhouden om de structurele onderhoudskosten zo laag mogelijk te houden.

  Onderhoud bedrijfstuinen en bedrijfsterreinen

  Door een goed buitenruimte ontwerp en toepassing van de juiste beplanting kunnen de onderhoudskosten minimaal blijven. Ook het omvormen van bedrijfstuinen om de onderhoudskosten te minimaliseren is in vertrouwde handen bij Hortivorm hoveniers.

  Onderzoek effect groene buitenruimte bij bedrijven in woon- werksituaties

  Er is het nodige onderzoek gedaan naar het effect van een groene omgeving voor mensen. Groen kan een positief effect hebben op de gezondheid en welzijn van de medewerkers van een bedrijf. In wetenschappelijke onderzoeken zien we een aantal aspecten vaak naar voren komen:

  • minder gezondheidsklachten door groen;
  • groen heeft een positieve invloed op mentale gezondheid;
  • positieve invloed van een groene omgeving op kinderen;
  • groen bevordert meer bewegen;
  • sociale contacten worden versterkt via groen;
  • groen draagt bij aan meer veiligheid;
  • betere gezondheid biedt economische voordelen

  Welk bedrijf wil dat nu niet? Meer informatie over dit wetenschappelijk onderzoek, klik hier.

  Hortivorm adviseert bedrijven

  Hoveniersbedrijf Hortivorm heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van inrichting van een groene omgeving. Of dit nu een particuliere tuin betreft, een woonwijk, bedrijventerrein of een bedrijfstuin (bekijk meer over bedrijfstuinen aanleggen en onderhouden). Wij maken graag een afspraak om te vernemen waar wij u mee kunnen helpen.

  Afspraak?

  U kunt mij iedere werkdag bellen tussen 08:00 en 17:00 uur op mijn persoonlijke telefoonnummer 06-54 372 223. Mailen kan 24/7, ik reageer dan binnen 2 werkdagen.

  Graag tot ziens,

  Gibbo Hamoen
  eigenaar hoveniersbedrijf Hortivorm

Nog meer tekst.