Beregening

 • ‘Beregening: nut en noodzaak van een beregeningsinstallatie.’

 • Beregening: alles voor een mooie tuin

   

  Voor een gezonde tuin is voldoende beregening essentieel. Hortivorm Hoveniers maakt een beregeningsplan voor u, zodat uw tuin tot leven komt.

  Bij voorkeur stemmen we de beplanting af op de grondsoort en vochtbehoefte, zodat een beregeningsinstallatie niet nodig is. In bepaalde situaties is een beregeningsinstallatie toch wenselijk. Denk aan potten en bakken, daktuinen en bij de hogere zandgronden waar u een gevarieerde bloementuin wilt. Tijdens droge en warme perioden wilt u graag op een groen gazon uitkijken in plaats van op een vergeelde grasmat. Dan is extra beregening gewenst.

  Automatische beregening

  Hoveniersbedrijf Hortivorm legt beregeningsinstallaties aan op elke gewenste ondergrond in nieuwe of bestaande tuinen. Dankzij een goed doordachte en aangelegde beregeningsinstallatie krijgen uw planten automatisch voldoende water. De juiste tuinsproeier op de beste plek, zoals een pop-up tuinsproeier in het gazon of een border, of een verhoogde tuinsproeier.

  Gaat u op vakantie? Dat is geen probleem. We automatiseren de beregeningsinstallatie zodat ook bij uw afwezigheid de tuinsproeiers werken en uw tuin er fris bij staat.

  Beregeningsplan maakt kosten inzichtelijk

  Voor het maken van een beregeningsplan meten we uw tuin, de borders, het gazon en de bestrating eerst op. In het plan ziet u precies waar de leidingen komen te liggen en waar tuinsproeiers worden geplaatst. Zo heeft u inzicht in de benodigde investering.

 

Onderhoud 

We installeren niet alleen de beregeningsinstallatie, maar verzorgen ook het onderhoud. Voor de winter maken wij de installatie schoon en winterklaar, na de winter stellen we uw beregeningsinstallatie weer in gebruik.

Maak een afspraak

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs om de mogelijkheden voor een beregeningsinstallatie in uw tuin te bespreken.

Tot ziens in uw tuin!

Maak een afspraak >