GWW

 • ‘Van woonwijk tot specialprojects zoals boomverplantingen.
  Wij gaan en staan er voor’

 • Hortivorm de beplantingsspecialist binnen de GWW sector

  Hoveniersbedrijf Hortivorm is gecertificeerd voor het groene werk binnen de GWW sector. Wij werken vooral binnen de Randstad en regio Utrecht.

  Een terugkerend onderdeel bij infrastructurele projecten is het groenvoorzienings- of beplantingwerk. Voor GWW bedrijven is dit vaak een lastig onderdeel. De benodigde expertise op het gebied van beplantingen is niet altijd voor handen binnen de organisatie.

  Betrouwbare en deskundige partij

  Voor het begroten en uitvoeren van het beplantingsgedeelte zoekt u een deskundige en betrouwbare partij met de nodige kennis en ervaring. Uw onderaannemer is tenslotte ook uw visitekaartje. Hoveniersbedrijf Hortivorm uit Boskoop is zo’n deskundige betrouwbare partij en wij geven u graag referenties. Onze gecertificeerde vakmensen voeren het werk snel en vakkundig uit.

  Aanbesteding mogelijkheden en risico’s

  Bij aanbestedingen kunnen wij het totale groengedeelte voor u calculeren. Hierbij brengen we altijd de risico’s, kwaliteitseisen, faseringen e.d. in kaart om samen met u te bepalen wat de mogelijkheden en risico’s zijn. Dit voorkomt dat u na het aannemen van een project voor verrassingen komt te staan.

  Ontzorgen en communicatie

  Bij realisatie van projecten zetten wij ons altijd in om onze opdrachtgevers te ontzorgen.
  Dit doen we door een gedegen projectplanning te maken en alternatieve oplossingen voor te stellen. Hiervan kunt u het beste profiteren als wij vanaf de voorbereiding mogen aanschuiven.

  Eventueel kunnen we de communicatie met belanghebbenden en betrokken partijen voor de opdrachtgever verzorgen. Alle afspraken leggen we vast en communiceren we wanneer nodig.

  Hoofd- en onderaannemer

  Als hoofd- of onderaannemer werken we in opdracht van o.a. infrabedrijven, overheid en instellingen. We verzorgen waar nodig het ontwerp, werkvoorbereiding, realisatie en nazorg voor de beplantingsprojecten van enkele dagen tot vele jaren.

  Deskundigheid en vakkundigheid

  Met hart voor het groen, een pragmatische benadering en ruim 20 jaar ervaring is een groenproject bij Hortivorm in goede, deskundige, vakkundige en betrouwbare handen. Onze mensen werken vanuit de dezelfde waarden, dragen onze visie uit en zorgen dat onze missie realiteit wordt.

  Groenkeur, ISO 9001 en VCA

  Vanzelfsprekend zijn wij Groenkeur Groenvoorzieningen en ISO 9001 gecertificeerd. Onze uitvoerende mensen zijn VCA gecertificeerd.
  Aan onze toeleveranciers stellen wij dezelfde eisen als aan onszelf. Want een ketting is zo sterk als de zwakste schakel.

Referenties en reviews

We laten graag onze opdrachtgevers aan het woord:

Afspraak?

Ik, Gibbo Hamoen, maak graag een afspraak om ook u te adviseren en te ondersteunen bij uw groene weg- en beplantingswerken. Hiervoor kunt u mij elke werkdag bellen tussen 08:00 en 17:00 uur en mailen kan natuurlijk altijd. U krijgt binnen twee werkdagen reactie.

Graag tot ziens,

Gibbo Hamoen
eigenaar hoveniersbedrijf Hortivorm