Uw tuin

 • ‘Hortivorm hovenier laat al uw tuinwensen uitkomen’

 • De tuin zoals u die wenst

   

  Hortivorm heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de mooiste tuinen in onder andere Utrecht en de Randstad. Ontdek hoe we uw tuinwensen laten uitkomen.

  Er zijn verschillende soorten tuinen. Bij het ontwerp van een tuin gaan we uit van uw wensen en mogelijkheden.

  • Hoe gebruikt u uw tuin, of hoe wilt u uw tuin gaan gebruiken?
  • Welke functie(s) moet uw tuin hebben?
  • Zit u graag buiten, eet u graag buiten?
  • Hoeveel tijd kunt of wilt u aan het tuinonderhoud besteden?
  • Welk budget heeft u voor uw nieuwe tuin?
  • Welke tuinsfeer of welk thema spreekt u aan?

  Tuin aanleggen begint met luisteren, vragen en kijken

  Maak een afspraak en wij komen langs in uw tuin. Allereerst nemen wij de tijd om naar u te luisteren. U vertelt uw wensen en voorkeuren, wij stellen vragen en doen een voorstel. Een tuin is een onderdeel van uw huis, daarom kijken wij ook naar de inrichting van uw woning. Daarnaast bekijken we uw woon- en leefomgeving, eventuele inkijk van de buren of het uitzicht dat u graag wilt behouden.

  Wat kost een nieuwe tuin?

  Een tuin waarin al uw tuinwensen uitkomen, dat is mooi maar wat kost dat? Een vuistregel die makelaars vaak hanteren: een investering in tuinaanleg ligt gemiddeld tussen de 5 en 10% van de waarde van het huis. Natuurlijk is dit sterk afhankelijk van uw wensen. Bij praktisch elk budget past wel een tuin.

  Werkwijze tuin aanleggen in Utrecht, Gelderland en de Randstad

  Hortivorm Hoveniers is, vanuit Boskoop, met name actief in de regio Utrecht en de Randstad. Bij het aanleggen van een nieuwe tuin hanteren we een heldere werkwijze. Duidelijkheid vooraf en een goede communicatie tijdens het hele traject. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  Nieuwe tuin aanleggen? Maak nu een afspraak

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw tuin? Wij komen graag naar u toe en bekijken de situatie ter plekke. Laat u verrassen door de veelzijdige opties. Uw wensen staan altijd centraal bij het tuinontwerp. We luisteren, kijken en creëren zo een tuin waar u jaren van geniet.

  Graag tot ziens in uw tuin!

  Maak een afspraak > 

  tuin aanleggen