Bedrijfstuin

 • ‘Professionele bedrijfs- of kantoortuin, het visitekaartje voor uw onderneming’

 • Bedrijfstuin aanleg, onderhoud & beplanting

  Een kantoortuin of bedrijfstuin is het eerste wat een bezoeker van uw bedrijfspand ziet. De tuin is het visitekaartje van uw organisatie. Daarom is het heel belangrijk dat het mooi aangelegd en onderhouden is.

  Een door Hortivorm Hoveniers ontworpen buitenruimte geeft medewerkers en klanten een vertrouwd gevoel. Het laat zien dat u oog heeft voor details en uw omgeving.

  Duurzame bedrijfstuin laat zien wie u bent

  Met een vakkundig aangelegde bedrijfstuin maakt u een sterke eerste indruk. Uw bedrijf of organisatie onderscheidt zich hiermee van andere bedrijven. De vormgeving en het gebruik van materialen en kleuren, versterken uw bedrijfsidentiteit.

  Natuurlijke pauzeplekken

  Medewerkers werken prettiger in een fijne werkomgeving. Een fraaie bedrijfstuin en buitenruimte zijn daar zeker een onderdeel van. Tijdig pauzeren, en dan nog het liefst in de buitenlucht, doet wonderen voor de productiviteit. Een bedrijfstuin met natuurlijke pauzeplekken is daarvoor ideaal. Even naar buiten, ontspannen en pauzeren met collega’s en daarna weer uitgerust aan de slag.

  Onderhoud

  Hortivorm hoveniers ontwerpt representatieve, functionele en duurzame bedrijfstuinen. Altijd een verzorgde omgeving voor een goede uitstraling naar klanten en medewerkers. Voorkom kostbaar achterstallig onderhoud. Hortivorm Hoveniers onderhoudt uw bedrijfstuin vanuit een helder onderhoudsplan, dat wij in overleg met u opstellen. U kiest uit verschillende onderhoudsniveaus voor uw buitenruimte.

  Maak nu een afspraak

  Wilt u een bedrijfstuin laten ontwerpen en aanleggen? Of wilt u uw buitenruimte laten onderhouden? Kortom, wilt u meer weten over de mogelijkheden en de vele voordelen van een fraaie en functionele bedrijfstuin of kantoortuin voor uw organisatie? Wij komen graag naar u toe om de mogelijkheden ter plaatse te bekijken en te bespreken. U zult versteld staan van wat de mogelijkheden zijn voor het aanleggen of onderhouden van uw bedrijfstuin.

  Hortivorm Hoveniers uit Boskoop is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van duurzame kantoortuinen en bedrijfstuinen. Al ruim twintig jaar hebben we ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van bedrijfstuinen. We werken in de Randstad, regio Utrecht en ook daarbuiten.

  Graag tot ziens in uw tuin!

  Maak een afspraak >