Bedrijfstuin

 • ‘Professionele bedrijfs- of kantoortuin is visitekaartje voor uw onderneming’

 • Bedrijfstuin aanleggen, bedrijfstuin onderhoud & beplanting

  Bedrijfstuin aanleggen of een bedrijfstuin onderhouden, waarom? Een kantoortuin of bedrijfstuin is het eerste wat een bezoeker voor uw bedrijfspand ziet. Uw bedrijfstuin is daardoor een visitekaartje van uw organisatie en dient daarom mooi aangelegd en onderhouden te zijn.

  Een goed ontworpen, gerealiseerde, verzorgde en onderhouden bedrijfstuin en buitenruimte die past bij uw bedrijfsidentiteit geeft uw medewerkers en klanten een vertrouwd gevoel. Het laat zien dat u oog heeft voor details en uw omgeving.

  Hortivorm Hoveniers uit Boskoop is gespecialiseerd in duurzame kantoortuinen en bedrijfstuinen aanleggen en onderhouden. Met ruim 20 jaar ervaring in het ontwerp, beplantingen en het onderhouden van bedrijfstuinen maken we al uw zakelijk tuinwensen waar. Dit doen we in de Randstad, regio Utrecht en ook daarbuiten.

  Duurzame bedrijfstuin aanleggen zorgt voor onderscheiding en bedrijfsidentiteit

  Een vakkundig aangelegde bedrijfstuin biedt talloze voordelen. Naast een sterke eerste indruk kunt u zich hiermee ook onderscheiden van andere bedrijven. Zo kan uw bedrijfstuin uw bedrijfsidentiteit versterken, denk maar aan vormgeving, materiaal- en kleurgebruik en het gebruik van duurzame materialen.

  Een andere reden om uw bedrijfstuin aan te leggen en te onderhouden is dat een fraaie bedrijfstuin en buitenruimte ook bijdraagt aan een prettige werkomgeving voor uw medewerkers. Talloze wetenschappelijke onderzoeken tonen dit aan. Een groene omgeving heeft een heilzame en rustgevende (ontstressende) werking op de mens.

  Bedrijfstuin en natuurlijke pauzeplekken

  Voor een productieve werkdag is tijdig en kwalitatief pauzeren erg belangrijk. In een kantoortuin of bedrijfstuin kunt u heerlijk ontspannen en pauzeren met uw collega’s in de buitenlucht.

  Hortivorm hoveniers ontwerpt representatieve, functionele en duurzame bedrijfstuinen, die ze ook aanleggen en onderhouden. Deze bedrijfstuinen variëren van eenvoudig tot exclusief – waar medewerkers niet alleen in kunnen ontspannen tijdens pauzes maar er zelfs in kunnen werken. Vanzelfsprekend denken wij met u mee als het gaat om onderhoudsvriendelijkheid.

  Planmatig bedrijfstuin onderhouden

  Hortivorm staat voor heldere communicatie en planmatig werken. Met bedrijfstuinen onderhouden werken wij altijd vanuit een helder onderhoudsplan. Een dergelijk onderhoudsplan stellen we altijd in samenspraak met u op. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende onderhoudsniveaus voor uw bedrijfstuin.

  Met planmatig bedrijfstuin onderhoud heeft u altijd een verzorgde omgeving en voorkomt u dat er kostbaar achterstallig onderhoud moet worden gepleegd aan uw bedrijfstuin.

  Bedrijfstuin vakkundig laten ontwerpen, aanleggen en onderhouden?

  Wilt u een nieuwe bedrijfstuin laten ontwerpen en aanleggen? Of wilt u een bedrijfstuin laten onderhouden? Als u meer wilt weten over de mogelijkheden en de vele voordelen van een fraaie en functionele bedrijfstuin of kantoortuin voor uw organisatie, dan kom ik graag naar u toe om de mogelijkheden ter plaatse te bekijken en te bespreken. U zult versteld staan van wat de mogelijkheden zijn voor het aanleggen of onderhouden van uw bedrijfstuin.

  Graag tot ziens in uw tuin,

  Gibbo Hamoen
  eigenaar hoveniersbedrijf Hortivorm