Visie & Missie

 • ‘Hortivorm laat u zorgeloos genieten van een prachtige tuin’

 • Visie

  In onze visie is ieder mens uniek en daarom dient ook iedere tuin uniek te zijn en passend bij de opdrachtgever.  Hortivorm stelt een goede relatie met de opdrachtgever als voorwaarde om te komen tot die oplossing welke het meest passend is. Hortivorm wil de hovenier en vakman zijn die aandacht heeft voor zijn opdrachtgevers.

   

  Missie

  Planten brengen leven in uw tuin. Wij hebben verstand van planten en wat deze nodig hebben. Deze kennis en kunde passen wij toe in het creatieve proces bij het ontwerpen van tuinen en terreinen, de realisatie en het beheer en onderhoud daarvan.  Wij werken vanuit een duidelijke en gestructureerde werkwijze  waardoor onze opdrachtgevers precies weten wanneer er wat gaat gebeuren en welke consequenties daaraan verbonden zijn. Dit is de basis voor een goede en langdurige werkrelatie, niet alleen met onze opdrachtgevers maar ook in de samenwerking met andere bedrijven en specialisten.

  Daarom bouwen wij constant aan een strak georganiseerde organisatie. Met training en scholing verbreden we onze vakkennis en we zijn altijd op zoek naar innovaties. Wij investeren wij in een goede en open werksfeer, waar ruimte is om fouten te maken, deze te herstellen en daarvan te leren.