Erfafscheidingen

 • ‘Omheiningen, tuinafsluitingen & afrasteringen. Er is zoveel meer mogelijk’

 • Erfafscheidingen, omheining, schuttingen, tuinafsluiting of afrastering

  Zoekt u een betrouwbare omheining voor uw tuin? Hortivorm Hoveniers legt stevige omheiningen en afrasteringen aan die volledig voldoen aan uw wensen. Een woning met een tuin is een waardevol bezit. U kunt in uw tuin relaxen, spelen, werken en nog veel meer.

  Omheining als integraal onderdeel van het tuinontwerp

  Hoveniersbedrijf Hortivorm vindt dat erfafscheidingen of omheiningen een integraal onderdeel vormen van het tuinontwerp. Naast de functionele aspecten, zoals privacy, wind- en geluidswering, kijken we ook naar vorm en stijl van de erfafscheidingen.

  De erfafscheiding kan een achtergrond en steun vormen voor beplanting. De kleur en het materiaal spelen een ook belangrijke rol in het overleg met uw buren. Hoveniersbedrijf Hortivorm kan u informeren over verrassende alternatieven en mogelijkheden.

  Bouwkundige erfscheidingen

  Naast de bekende tuinschuttingen zijn er vele andere creatieve manieren en materialen om uw erfafscheiding vorm te geven. U junt hierbij denken aan cortenstaal, aluminium, heidematten, kastanjehouten schuttingen, bamboematten of gerecyclede kunststof schuttingen.

  Hortivorm ontwerpt, combineert en realiseert verschillende soorten erfafscheidingen en informeert u graag over de mogelijkheden.

  Hagen en heggen als omheining, tuinafsluiting of afrastering

  Wilt u liever een levende groene erfafscheiding een haag of heg? U hoeft geen jaren te wachten voordat u privacy heeft. Hortivorm levert en verwerkt hiervoor ook kant en klare hagen die snel privacy geven. Wij leveren en verwerken haagplanten van 40 cm. tot 400 cm.

  Er zijn vele soorten en vormen voor hagen en heggen om toe te passen als erfafscheidingen. Hierbij onderscheiden we groenblijvend of bladverliezend, los groeiend of strak geknipt. Wij adviseren u graag.

  Tuinmuren in alle soorten en maten

  Hoveniersbedrijf Hortivorm ontwerpt en realiseert ook verschillende tuinmuren als erfafscheidingen. Van natuurstenen tuinmuur tot gemetselde tuinmuur, lichtgewicht kunststof tuinmuur of een tuinmuur van leem. Wij adviseren u graag welke erfafscheidingen het beste passen in uw situatie.

  Erfafscheiding door Hortivorm? Maak nu een afspraak

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van erfafscheidingen, omheiningen, tuinafsluitingen & afrasteringen voor uw tuin? Dan kunt u mij hiervoor iedere werkdag bellen tussen 08:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk altijd. Graag tot ziens in uw tuin.

  Met vriendelijke groet,

  Gibbo Hamoen
  eigenaar hoveniersbedrijf Hortivorm