Erfafscheidingen

 • ‘Omheiningen, tuinafsluitingen & afrasteringen. Er is zoveel meer mogelijk’

  schutting

 • Erfafscheidingen in alle soorten en maten

  U zoekt een goede erfafscheiding voor uw tuin. Maar wordt het een schutting of een heg? Of is er nog meer mogelijk?Hortivorm Hoveniers legt stevige omheiningen en afrasteringen aan die volledig voldoen aan uw wensen. 

  Omheining is onderdeel van het tuinontwerp

  Hoveniersbedrijf Hortivorm verwerkt erfafscheidingen of omheiningen in het tuinontwerp. Naast de functionele aspecten, zoals privacy, wind- en geluidswering, kijken we ook naar vorm en stijl. De kleur en het materiaal spelen een ook belangrijke rol in het overleg met uw buren. Hoveniersbedrijf Hortivorm informeert u graag over verrassende alternatieven en mogelijkheden.

  Bouwkundige erfscheidingen

  Naast de bekende tuinschuttingen zijn er nog andere creatieve manieren en materialen om uw erf af te scheiden. Denk aan cortenstaal, aluminium, heidematten, kastanjehouten schuttingen, bamboematten of gerecyclede kunststof schuttingen.

  Hagen en heggen als omheining, tuinafsluiting of afrastering

  Wilt u liever een groene omheining? Er zijn veel soorten hagen en heggen om toe te passen als erfafscheidingen. Groenblijvend of bladverliezend, los groeiend of strak geknipt? Wij adviseren u graag. Hortivorm levert en verwerkt ook kant en klare hagen die meteen privacy geven.

  Tuinmuren

  Tuinmuren zijn er in alle soorten en maten. Van natuursteen tot gemetseld, lichtgewicht kunststof of een tuinmuur van leem. Samen bespreken we de mogelijkheden die het beste passen in uw situatie.

  Maak nu een afspraak

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van erfafscheidingen, omheiningen, tuinafsluitingen & afrasteringen voor uw tuin? Maak dan een afspraak en we komen naar u toe om de mogelijkheden te bespreken.

  Graag tot ziens in uw tuin!

  Maak een afspraak >