Beplanting

 • ‘Beplanting in uw tuin geeft kleur en geur en zorgt voor meer tuinbeleving’

   

 • Beplanting in uw tuin

  Hoveniersbedrijf Hortivorm voor ontwerp van beplantingsplannen, tuinaanleg en tuinonderhoud. Meer dan 20 jaar ervaring met beplantingen.

  Beplanting maakt van uw tuin een echte tuin. De kleuren, geuren en seizoenswisselingen laten uw tuin leven. Van hagen tot bomen en van siergrassen tot bollen, het hele jaar door valt er iets in uw tuin te beleven met de juiste beplanting.

  Met een goed doordacht beplantingsplan haalt u veel meer plezier uit uw tuin.

  Hortivorm Hoveniers uit Boskoop heeft ruim 20 jaar ervaring in het aanleggen van diverse tuinen, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bij het beplanten van uw tuin staan altijd uw wensen centraal. Zo creëren we een tuin die écht bij u past en waar u het hele jaar door van geniet.

  Juiste tuin beplanting, juiste uitstraling

  In een nieuw tuinontwerp is de juiste beplanting van de tuin essentieel. Beplanting geeft de tuin structuur, de juiste sfeer en uitstraling en kan zorgen schaduw.

  Bij het maken van een beplantingsplan gaat de tuinontwerper van Hortivorm niet over één nacht ijs. Zo houdt hij rekening met de grondsoort, uw wensen en budget en de tijd die u in het onderhoud wilt en kunt steken.

  Aspecten als zon, schaduw, geuren en kleuren, bloem- en bladvorm, winterbeeld, vogels, vlinders en meer zijn van invloed op de keuze van de beste planten, bomen en struiken voor uw tuin. Wij hebben een passie voor planten en vertellen u er graag meer over.

  Beplantingsplan en tuinontwerp

  Het beplantingsplan vormt een integraal onderdeel van het complete tuinontwerp.

  Bij bestaande tuinen integreren we de te behouden beplanting in het beplantingsplan. Ook uw plantvoorkeuren verwerken we in het beplantingsplan en we geven precies aan waar wat moet komen, hoeveel en van welke kwaliteit. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

  Tuinonderhoud beplanting

  Heeft u hulp nodig bij het tuinonderhoud van beplanting? Hoveniersbedrijf Hortivorm staat u graag met raad en daad bij voor het beste eindresultaat. Ook het ontwerp en tuinaanleg van onderhoudsvriendelijke tuinen met beplanting is een van onze specialismen.

  Nieuwsbrief?

  Klik hier als u maandelijks onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Elke maand zetten we een tuinplant in het zonnetje en geven we de nodige onderhoudstips om uw tuin in optimale conditie te houden.

  Afspraak?

  Wilt u nu een vrijblijvende afspraak maken om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken? Dan kunt u mij iedere werkdag bellen tussen 08:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk altijd.

  Graag tot ziens in uw tuin,

  Gibbo Hamoen
  eigenaar hoveniersbedrijf Hortivorm