Beplanting

 • ‘De juiste beplanting geeft uw tuin kleur en geur, en zorgt voor meer tuinbeleving.’

   

 • Beplanting in uw tuin

  Beplanting maakt van uw tuin een fijne plek. De kleuren, geuren en vormen brengen uw tuin tot leven, in elk seizoen. Van hagen tot bomen en van siergrassen tot bollen. Met de juiste beplanting is er het hele jaar door iets in uw tuin te beleven.

  Met een goed doordacht beplantingsplan van Hortivorm Hoveniers haalt u veel meer plezier uit uw tuin. Bij het beplanten van uw tuin staan uw wensen altijd centraal. Zo krijgt u een tuin die écht bij u past en waar u het hele jaar door van geniet.

  Juiste tuinbeplanting, juiste uitstraling

  In elk tuinontwerp is de juiste beplanting essentieel. Het geeft de tuin structuur, de juiste sfeer en uitstraling. Bij het maken van een beplantingsplan houdt de tuinontwerper van Hortivorm rekening met de grondsoort, uw wensen en budget en de tijd die u in het onderhoud wilt en kunt steken. Aspecten zoals zon, schaduw, geuren en kleuren, bloem- en bladvorm, winterbeeld, vogels en vlinders zijn van invloed op de keuze van de planten, bomen en struiken voor uw tuin.

  Beplantingsplan en tuinontwerp

  Bij bestaande tuinen verwerken we de beplanting die u wilt behouden in het beplantingsplan. We houden ook rekening met uw plantvoorkeuren en we geven precies aan waar wat moet komen, hoeveel en van welke kwaliteit. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent.

  Tuinonderhoud

  Heeft u hulp nodig bij het tuinonderhoud? Hoveniersbedrijf Hortivorm helpt en adviseert u graag voor het beste eindresultaat. Ook het ontwerp en tuinaanleg van onderhoudsvriendelijke tuinen, met beplanting, is een van onze specialismen.

  Maak een vrijblijvende afspraak

  Hoe zou u het vinden om een tuin te hebben die in elk seizoen groeit en bloeit? Beplanting die past bij uw wensen? Maak een afspraak om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken.

  Graag tot ziens in uw tuin!

  Maak een afspraak >