Tuinonderhoud

 • ‘Wij stemmen het tuinonderhoud af op uw wensen en mogelijkheden’

  Neem contact op met mij:
   • RUIM 20 JAAR ERVARING
   • VEELZIJDIG & CREATIEF
   • GEGARANDEERDE KLANTTEVREDENHEID
   • GECERTIFICEERD
 • Tuinonderhoud in Utrecht & de Randstad? Kies voor hoveniersbedrijf Hortivorm.

  Woont u in de regio Utrecht of de Randstad? Met tuinonderhoud van hoveniersbedrijf Hortivorm geniet u het hele jaar van een verzorgde en aantrekkelijke tuin.

  Een goed onderhouden tuin is een lust voor het oog en geeft plezier om in te verblijven. Een goed onderhouden tuin neemt ook in waarde toe met de jaren. Hortivorm ontwerpt en realiseert onderhoudsplezierige tuinen.

  Tuinen waarin u plezier beleeft om het tuinonderhoud zelf te doen of (deels) te laten doen.

  Hoveniersbedrijf Hortivorm kan u op verschillende manieren helpen om uw tuin optimaal te onderhouden. Bij Hortivorm krijgt u altijd keuzemogelijkheden. Wilt u een eenmalige opknapbeurt van uw tuin of een meer structurele aanpak van het tuinonderhoud?

  Tuinonderhoud tips?

  Wilt u zelf uw tuin onderhouden? Dan kunt u iedere maand via de mail gratis tips voor tuinonderhoud ontvangen als u zich hier inschrijft voor onze service.

  Hulp bij uw tuinonderhoud?

  Een tuin heeft aandacht nodig. Zonder aandacht zal uw tuin verwilderen en ontstaat vaak een niet wenselijke belevingswaarde.

  Hortivorm is gespecialiseerd in aandacht, aandacht voor onze klanten en hun planten. Wij horen graag van u waar u hulp bij nodig heeft bij het tuinonderhoud. Is dat een eenmalige opknapbeurt van uw tuin of wilt u dat wij vaker in uw tuin komen om u te helpen? Welke tuinonderdelen zijn er in uw tuin aanwezig, waar moet uw tuin aan voldoen, welk netheidsbeeld is wenselijk voor uw tuin en nog veel meer vragen om te horen welke vorm van tuinonderhoud het beste bij u past.

  Vakantieservice tuinonderhoud

  Wilt u na uw vakantie niet direct in uw tuin aan de slag? Wij onderhouden uw tuin tijdens uw vakantie tegen een speciaal vakantietarief, bel of mail ons voor meer informatie.

  Tarieven tuinonderhoud

  De prijzen voor het tuinonderhoud van uw tuin worden natuurlijk bepaald door wat er gedaan moet worden en hoe vaak. Wij hanteren vaste tarieven voor onze specialistische machines voor het tuinonderhoud. Wij werken met verschillende uurtarieven en dagdeeltarieven.

  Van basis tuinonderhoudsabonnement tot luxe tuinonderhoudsabonnement

  Wilt u dat wij altijd met u meedenken bij uw tuinonderhoud? Dan biedt Hortivorm u verschillende tuinonderhoudsabonnementen aan. Van basis tuinonderhoudsabonnement tot luxe tuinonderhoudsabonnement. U kunt hieronder uw keuze maken en wij leggen u uit wat wij komen doen en waarom wij het zo doen.

De tarieven voor tuinonderhoud worden ook bepaald door de vorm van het abonnement dat u voor het tuinonderhoud kiest. Wij bieden standaard vier abonnementen aan:

 • Een basis abonnement;
 • Een basis plus abonnement;
 • Een uitgebreid abonnement;
 • Een luxe abonnement.

Zitten uw wensen er niet bij? Wij maken ook onderhoudsabonnementen op maat, bel of mail voor meer informatie. Bij dit alles staat planmatig tuinonderhoud centraal.

Schermafbeelding 2016-07-27 om 13.12.19 27-07-16

Kies voor de specialist in tuinonderhoud voor Utrecht en de Randstad

Hoveniersbedrijf Hortivorm onderscheidt zich ook bij het tuinonderhoud door een heldere werkwijze en duidelijke afspraken en het nakomen daarvan.

Afspraak?

Ik maak graag een afspraak in uw tuin om de mogelijkheden voor het tuinonderhoud met u te bespreken die het beste bij u passen. U kunt mij hiervoor iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur bellen. Mailen kan natuurlijk altijd.

Graag tot ziens in uw tuin,

Gibbo Hamoen
eigenaar hoveniersbedrijf Hortivorm