Tuinonderhoud

 • ‘Tuinonderhoud afgestemd op uw wensen en mogelijkheden, zodat u optimaal kunt genieten.’

 • Tuinonderhoud in Utrecht & de Randstad door hoveniersbedrijf Hortivorm

  Woont u in de regio Utrecht of de Randstad? Hoveniersbedrijf Hortivorm onderhoudt uw tuin zodat u het hele jaar plezier heeft van een verzorgde en aantrekkelijke tuin.

  Een goed onderhouden tuin is een lust voor het oog en een plezier om in te verblijven. Wist u dat uw tuin in waarde toeneemt wanneer hij goed onderhouden is? Hortivorm ontwerpt en realiseert onderhoudsplezierige tuinen, en verzorgt vakkundig tuinonderhoud.

  Hulp bij uw tuinonderhoud

  Een tuin heeft aandacht en zorg nodig. Zonder aandacht verwildert uw tuin en dat beïnvloedt de belevingswaarde. Hortivorm is gespecialiseerd in aandacht, voor onze klanten en hun planten. Wij horen graag waar u hulp bij nodig heeft. Is dat een eenmalige opknapbeurt van uw tuin of wilt u dat wij vaker in uw tuin komen om u te helpen? Welke tuinonderdelen zijn er in uw tuin aanwezig, waar moet uw tuin aan voldoen, welke uitstraling is wenselijk voor uw tuin? Vertel het ons en wij denken mee welke vorm van tuinonderhoud het beste bij u past.

  Vakantieservice

  Wilt u na uw vakantie niet direct in de tuin aan de slag? Wij onderhouden uw tuin tijdens de vakantie tegen een speciaal vakantietarief.

  Bel of mail ons voor meer informatie.

  Tarieven

  De prijzen voor het tuinonderhoud worden bepaald door wat er gedaan moet worden en hoe vaak. Dit alles hangt af van de tuin en uw wensen.

  Abonnementen: van basis tot luxe tuinonderhoud

  Hortivorm heeft verschillende tuinonderhoudsabonnementen. Van basis tot luxe tuinonderhoud. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende pakketten. Voordat u het abonnement afsluit, leggen we u natuurlijk uit wat u precies kunt verwachten.

  • Vakantieservice;
  • Basis abonnement;
  • Basis plus abonnement;
  • Uitgebreid abonnement;
  • Luxe abonnement.

Tuinonderhoud

Zitten uw wensen er niet bij?

Wij maken ook onderhoudsabonnementen op maat.
Bel of mail voor meer informatie.

Kies voor de specialist in tuinonderhoud voor Utrecht en de Randstad

Hoveniersbedrijf Hortivorm onderscheidt zich ook bij het onderhoud van uw tuin door een heldere werkwijze en duidelijke afspraken.

Afspraak?

Wilt u weten wat er mogelijk is voor uw tuin en budget? We maken graag een afspraak in uw tuin om de mogelijkheden voor het tuinonderhoud met u te bespreken.

Graag tot ziens in uw tuin!

Maak een afspraak >