Daarom

 • ‘Hortivorm laat u zorgeloos genieten van een prachtige tuin’

 • Hovenier Utrecht of Randstad?

  Hovenier in Utrecht of Randstad gezocht?Hoveniersbedrijf Hortivorm uit Boskoop helpt u bij het ontwerpen, inrichten en onderhouden van uw droomtuin.

  Er zijn talloze hoveniers in Utrecht en in de Randstad. Hoe maakt u de juiste keuze en hoe weet u zeker dat u samenwerkt met de partij die uw wensen vertaalt naar een tuin waar u jaren van geniet?

  Hortivorm werkt sinds 1992 vanuit een heldere visie voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Wij maken en onderhouden kleine particuliere tuinen maar ook grote projecten zoals groenvoorzieningen in woonwijken en landschappelijke beplantingen.

  Onze klanten omschrijven ons als veelzijdig, creatief, vakkundig, flexibel en zeer professioneel. We streven samen met onze klanten naar de mooist mogelijke tuinen. Goede heldere communicatie vinden wij erg belangrijk.

  Uw hovenier in Utrecht of Randstad, omdat:

  Bij de aanleg van uw droomtuin gaat het om de vertaling van uw wensen naar een tuin waar u zich nog vele jaren volledig op uw gemak voelt. Bij Hortivorm kunnen we dit met ruim 20 jaar ervaring als de beste.

  ✓ De relatie met u als opdrachtgever staat bij ons centraal;
  ✓ We denken creatief met u mee en vinden een oplossing voor elke tuinwens;
  ✓ We komen onze beloftes altijd na.

  Gedreven en ervaren hoveniers voelen u haarfijn aan

  Hoveniersbedrijf Hortivorm werkt met een ervaren, hecht en goed op elkaar ingespeeld team. We zijn echte vakmensen met passie voor tuinen: gedreven, aardig en communicatief sterk. Onze drijfveer is het creëren uw droomtuin en we delen onze passie graag met u. Samen maken we van uw tuin een droomtuin.

  In de afgelopen jaren hebben we veel kennis opgedaan met kleine en zeer grote projecten, voor zowel particuliere als zakelijk opdrachtgevers. Onze ervaringen werken hierbij als een kruisbestuiving. Kennis en kunde van verschillende werkterreinen passen we toe en wisselen we uit.

  Bij hoveniersbedrijf Hortivorm staat u centraal

  Als de hovenier in Utrecht of Randstand zijn we sterk relatiegericht en zetten onze kennis en kunde graag in om uw tuinwensen samen te realiseren. Dat we het niet bij mooie woorden houden blijkt uit talloze enthousiaste reacties.

  “Quote 1”
  Al meer dan 20 jaar zijn we een zeer tevreden klant. Gisteren heeft de tuin weer de winterbeurt gehad en hij ziet er schitterend uit. Wat ons betreft is het bedrijf een aanrader!!!!
  Loes Aalstein d.d. 01-12-2016

“Quote 2”
Nadat we eerst 2 andere hoveniers hadden gesproken, viel Hortivorm in de persoon van Gibbo Hamoen op door de grote vakkennis, het enthousiasme, de leuke ideeën en de persoonlijke benadering. We genieten dagelijks van onze prachtige tuin en raden iedereen aan om Hortivorm in te schakelen.
Bart en José van den Berg d.d. 16-11-2016

“Quote 3”
Alles aan Hortivorm is uitermate klantvriendelijk. We hebben deze zomer al volop genoten van onze mooie nieuwe tuin!
Ron Muijzert d.d. 11-11-2016

Bekijk alle reacties van opdrachtgevers

Heldere werkwijze voor de beste resultaten

Voordat we een opdracht aanvaarden adviseren we u uitgebreid en bespreken we onze werkwijze. Zodra u zich volledig in ons plan van aanpak kunt vinden leggen we de afspraken schriftelijk vast.

Voor de realisatie en/of renovatie van particuliere tuinen werken wij volgens ons heldere stappenplan. Zo weet u precies wat we gaan doen en wanneer. Zo komen wij tot een optimaal resultaat, zonder vervelende situaties tussentijds en/of achteraf.

Gegarandeerde kwaliteit dankzij certificeringen

U wilt de hoogste kwaliteit voor de beste prijs bij een hovenier in Utrecht of Randstad en dat begrijpen we. Daarom scholen we onze hoveniers voortdurend bij en volgen we nieuwe ontwikkelingen op de voet.

De kwaliteit die Hortivorm levert ziet u ook terug in de verschillende certificeringen en keurmerken waaraan we voldoen. Met Hortivorm kiest u voor gegarandeerde kwaliteit.

Uw hovenier in Utrecht of Randstad? Maak een afspraak!

Zijn wij uw hovenier in Utrecht, Randstaf of misschien daarbuiten? Of heeft u vragen?.
Ik bekijk en bespreek graag uw wensen in uw eigen tuin. Maak nu een afspraak en sta versteld van de mogelijkheden.

U kunt mij elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur bellen op mijn persoonlijke telefoonnummer 06-54 372 223. Mailen (info@hortivorm.nl) kan altijd, u krijgt binnen 2 werkdagen een reactie.

Graag tot ziens in uw tuin,

Gibbo Hamoen
eigenaar hoveniersbedrijf Hortivorm