Bouwkundig werken

 • Bouwkundige werken: tuinmuren, tuintrappen, overkappingen en meer.

 • Specialist in overkappingen, tuinmuren en tuintrappen

  Van tuinontwerp tot tuinaanleg op maat, Hortivorm Hoveniers uit Boskoop maakt al uw bouwkundige tuinwensen waar. Wij ontwerpen en realiseren bouwkundige werken, zoals overkappingen, buitenkeukens, tuinmuren, tuintrappen, pergola’s en vijvers.

  Tuintrappen die naadloos opgaan in uw tuin

  Hortivorm plaatst diverse tuintrappen, van actieve tot luie trappen en van prefab tot ter plekke gemaakte. We gebruiken hiervoor diverse materialen. Als u meerdere tuintrappen in uw tuin heeft, dan is het mooi als ze allemaal dezelfde trapformule hebben.

  Tuinmuren als natuurlijke afbakening

  Tuinmuren zijn er in verschillende vormen. Een grondvervende tuinmuur heeft een solide funderingsaanpak nodig. Hortivorm maakt natuurstenen muren, gemetselde- en gestucte muren. Er bestaan ook kunststofmuren. Die zijn licht van gewicht, hoeven niet onderheid te worden en kunnen snel worden geplaatst.

  Overkappingen en veranda’s

  Een terrasoverkapping is een uitstekende zonwering en zorgt ook dat u bij regen of lagere temperaturen heerlijk beschut in de tuin kunt zitten. Overkappingen worden gemaakt van verschillende soorten hout, zoals eiken, Douglas of geïmpregneerd vurenhout. Voor veranda’s kan ook aluminium gebruikt worden. Er is veel mogelijk. Het is wel belangrijk dat materiaal en stijl passen bij de woning en de omgeving.

  Hortivorm ontwerpt en realiseert bouwkundige werken

  Wij werken altijd in nauw overleg met u. Samen bepalen we de materiaalkeuze en de manier van verwerken. Een heldere aanpak voorkomt problemen tijdens en na de bouw. 

  Maak een afspraak

  Wilt u meer weten over de aanleg van overkappingen, tuinmuren, tuintrappen of andere bouwwerken in uw tuin? Wij komen graag naar u toe u om de mogelijkheden ter plaatse te bekijken en te bespreken. U zult versteld staan van de mogelijkheden.

  Graag tot ziens in uw tuin!

  Maak een afspraak > 

  Hortivorm Hoveniers ontwerpt, onderhoudt en realiseert al ruim 20 jaar de mooiste tuinen voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Dit doen we met name in de regio Utrecht en de Randstad, maar ook daarbuiten.