Smultuin Utrecht

 1. Smultuin te Utrecht 09
 2. Smultuin te Utrecht 10
 3. Smultuin te Utrecht 11
 4. Smultuin te Utrecht 12
 5. Smultuin te Utrecht 08
 6. Smultuin te Utrecht 13
 7. Smultuin te Utrecht 01
 8. Smultuin te Utrecht 02
 9. Smultuin te Utrecht 05
 10. Smultuin te Utrecht 06
 11. Smultuin te Utrecht 07
 12. Smultuin te Utrecht 14
 13. Smultuin te Utrecht 04
 14. Smultuin te Utrecht 03
 15. Smultuin te Utrecht 15

 • ‘In onze tuin kunnen we oogsten, bereiden en samen eten, met familie, vrienden en klanten. Hortivorm bedankt, een echte smultuin!’

   

   

   

 • Smultuin te Utrecht

  De wens van de opdrachtgever was om deze stadstuin in Utrecht om te vormen tot een echte smultuin. Met ruimte voor een grote tafel, een kookplek onder de overkapping en een groot assortiment eetbare planten. Met onze heldere werkwijze realiseerden we samen met de opdrachtgever een unieke tuin.

  Creatief tuinontwerp voor een smultuin

  De tuin- en landschapsontwerper en plantenspecialist van Hortivorm Hoveniers ontwierp een gezonde en eetbare tuin in Utrecht. We maakten een pergola met daarover een druif en een braam, kruiden in de borders zoals tijm, kervel, bieslook, karwij, venkel, hyssop, lavas, rozemarijn, zomer- en herfstframbozen, kruis- en aalbessen. Omdat het een kleine stadstuin is, maakten we een verticale kruidentuin tegen de wand van de schuur.

  Tuinonderhoud

  Het gewone tuinonderhoud doet de opdrachtgever zelf, daar is niet al te veel tijd voor nodig. Het eerste jaar na aanleg begeleidden wij de tuin door twee servicebeurten. Met wat adviezen en tips is het onderhoud prima zelfstandig uit te voeren in deze smultuin te Utrecht.

  Samen eten

  In deze nieuwe stadstuin te Utrecht kan de eigenaar zijn hart ophalen met verse kruiden en andere verse ingrediƫnten voor zijn gerechten. Dus nu nog oogsten, koken en smullen maar!

  Wilt u ook smultuin?

  Heeft u altijd gedroomd groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin? Wilt u weten wat er mogelijk is voor uw tuin of balkon? We komen graag naar u toe om uw tuin te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Maak een afspraak.

Posted in:
< Terug naar overzicht