Utrecht


 • ‘In onze tuin kunnen we oogsten, bereiden en samen eten, met familie, vrienden en klanten. Gibbo bedankt, een echte smultuin!’

   

   

   

 • Smultuin te Utrecht

  De man van deze opdrachtgevers is kok. Dee tuin moet ook te gebruiken zijn om er kooklessen in te geven.

  Een bijzondere aanleiding om deze stadstuin in Utrecht om te vormen tot een echte smultuin. Ruimte voor een grote tafel, een kookplek onder de overkapping en een plantenassortiment waarvan geoogst kan worden. Onze heldere werkwijze gaf het nodige vertrouwen zodat wij samen een unieke tuin konden ontwerpen en realiseren, niet allee voor het gezin maar ook voor (buurt)vrienden, familie en natuurlijk de klanten van de kok!

  Creatief tuinontwerp voor een smultuin

  Onze tuin- en landschapsontwerper en plantenspecialist ontwierp een gezonde en eetbare tuin in Utrecht; een pergola met daarover een druif en/of een doornloze braam, kruiden in de borders zoals tijm, kervel, bieslook, karwij, venkel, hyssop, lavas, rozemarijn, zomer- en herfstframbozen, kruis- en aalbessen, keuze te over. Omdat het een kleine stadstuin betreft, is een verticale kruidentuin toegepast tegen de gevel van de schuur.

  Natuurlijke bestratingsmaterialen in combinatie met grote tegels geven deze Utrechtse smultuin zijn eigen karakter.

  Tuinonderhoud

  Het opvolgend tuinonderhoud zal de opdrachtgever zelf doen, daar is niet al te veel tijd voor nodig. Het vergt alleen de nodige tijd en aandacht om de bewaarde oude klimop in toom te houden. Het eerste jaar na aanleg begeleiden wij de tuin door het verstrekken van een tweetal service beurten. Daarna kunnen ze het onderhoud prima zelfstandig uitvoeren in deze bescheiden stadstuin te Utrecht.

  Samen eten

  In deze nieuwe stadstuin te Utrecht kan de kok zijn hart ophalen met verse kruiden en andere verse ingrediënten voor zijn gerechten.  Het was een erg leuke opdracht die naar ieders tevredenheid is gerealiseerd, en nu smullen maar!

< Terug naar overzicht