Uw tuin

 • ‘Hortivorm hoveniers laat, samen met u, al uw tuinwensen uitkomen’

  Neem contact op met mij:
   • RUIM 20 JAAR ERVARING
   • VEELZIJDIG & CREATIEF
   • GEGARANDEERDE KLANTTEVREDENHEID
   • GECERTIFICEERD
 • Tuin aanleggen in Randstad en Utrecht

   

  Hortivorm heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de mooiste tuinen. Ontdek hoe we uw tuinwensen laten uitkomen.
  Een van de belangrijkste plekken van uw huis is uw tuin. Deze vormt een onmisbaar onderdeel van uw woonplezier en de waarde van uw woning.

  Hoe gebruikt u uw tuin, of hoe wilt u uw tuin gaan gebruiken? Welke functie(s) dient uw tuin te vervullen? Zit u graag buiten, eet u ook graag buiten? Hoeveel tijd kunt of wilt u aan het tuinonderhoud besteden? Welk budget wilt u uittrekken voor uw nieuwe tuin? Welke tuinsfeer spreekt u aan, romantisch, minimalistisch, rustiek of architectonisch?

  Hortivorm Hoveniers uit Boskoop ontwerpt, realiseert en onderhoudt al ruim 20 jaar succesvol tuinen voor particuliere en zakelijke klanten. Dit doen we met name in de regio Utrecht en Randstad, maar ook daarbuiten.

  Tuin aanleggen begint met luisteren, vragen en kijken

  Allereerst nemen wij de tijd om naar u te luisteren.

  Op basis van uw wensen en voorkeuren stellen we vragen, doen we voorstellen en vragen we door. Als we een afspraak maken kijken we ook naar de inrichting van uw woning en uw   woon- en leefomgeving, de inkijk van de buren of het uitzicht dat u graag wilt behouden.

  Tuin aanleggen kosten: wat is de prijs van een nieuwe tuin?

  Een van de belangrijkste vragen is vaak, wat zijn de kosten van een nieuwe tuin? Een vuistregel die makelaars vaak hanteren: een investering in tuinaanleg ligt gemiddeld tussen de 5 en 10% van de waarde van het huis. Natuurlijk is een en ander sterk afhankelijk van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een complete tuin laten aanleggen, of slechts gedeeltelijk? Het kwaliteitsniveau en de werkzaamheden die u zelf wilt uitvoeren zijn natuurlijk ook van belang. Bij praktisch elk budget past wel een tuin.

  Werkwijze tuin aanleggen in Utrecht, Gelderland en de Randstad

  Hortivorm Hoveniers is vanuit Boskoop en Utrecht met name actief in de regio Utrecht, en de Randstad. Bij het aanleggen van een nieuwe tuin hanteren we een heldere werkwijze om te komen tot de tuin die echt bij u past.

  Onze werkwijze kenmerkt zich door duidelijkheid vooraf en heldere communicatie tijdens het hele traject. Zo weet u precies wat we gaan doen en waar u aan toe bent.

  Nieuwe tuin aanleggen? Maak nu een afspraak

  Wilt u meer weten over de vele voordelen van het aanleggen van een prachtige nieuwe tuin? Ik  bespreek de mogelijkheden graag met u in uw tuin. U zult versteld staan van de vele opties!

  Graag tot ziens in uw tuin,

  Gibbo Hamoen
  eigenaar hoveniersbedrijf Hortivorm