Tuinontwerp Utrecht

 • ‘Wij stemmen het tuinonderhoud af op uw wensen en mogelijkheden’

 • Tuinontwerp Utrecht

  Tuinontwerp in Utrecht gezocht? U wil graag een tuin met een mooi ontwerp. Hoveniersbedrijf Hortivorm is veelzijdig en creatief en heeft daarmee de juiste ingrediënten om uw voor een fraai tuinontwerp in Utrecht te zorgen.

  Tuinontwerp Utrecht? Kies voor Hortivorm

  Fantaseert u al over het ontwerp van uw eigen tuin? Voor tuinontwerp in Utrecht kan Hortivorm uw wensen werkelijkheid laten worden. Een tuin is niet zomaar een aankoop, hier wilt u vakkundige mensen voor hebben. De hoveniers van Hortivorm zijn gecertificeerd, waarmee zij beschikken over de juiste vakkundigheid om een mooie tuin voor u te realiseren.

  Waarom voor Hortivorm kiezen?

  – Ruim 20 jaar ervaring
  – Veelzijdig en creatief
  – Gegarandeerde klanttevredenheid
  – Gecertificeerd

  Tarieven tuinontwerp

  De tarieven voor het ontwerpen van een tuin is afhankelijk van diverse factoren. De omvang van uw tuin, uw wensen en de te gebruiken middelen zijn afhankelijk voor het tarief van een tuinontwerp in Utrecht.

  Tuinonderhoud Utrecht

  Naast tuinontwerp in Utrecht is Hortivorm ook toegespitst op tuinonderhoud. Na het ontwerpen van uw tuin is het verstandig om de tuin met regelmaat te laten onderhouden. Zonder aandacht aan uw ontworpen tuin zal de tuin verwilderen, wat ten koste gaat van de schoonheid van uw tuin. Hortivorm kan zorgen voor regelmatig of eenmalig onderhoud.

  Afspraak maken voor een tuinontwerp

  Tuinontwerp in Utrecht gezocht? Voor een fraai ontwerp van uw tuin kunt u contact opnemen met 06-543 72 223 of een mail sturen voor vrijblijvende kennismaking. U heeft binnen twee werkdagen antwoord.

  Graag tot ziens in uw tuin,

  Gibbo Hamoen
  eigenaar hoveniersbedrijf Hortivorm