Tuinonderhoud Utrecht

 • ‘Wij stemmen het tuinonderhoud af op uw wensen en mogelijkheden’

 • Tuinonderhoud Utrecht

  Tuinonderhoud in Utrecht nodig? Met tuinonderhoud van hoveniersbedrijf Hortivorm geniet u het hele jaar van een verzorgde en aantrekkelijke tuin.

  Een goed onderhouden tuin is een lust voor het oog en geeft plezier om in te verblijven. Door tuinonderhoud neemt ook in waarde toe met de jaren. Dit willen wij met Hortivorm ook voor u bereiken. Daarom ontwerpen- en realiseren wij tuinen die u gemakkelijk kunt onderhouden. Tuinen waarin het plezierig is om tuinonderhoud (deels) zelf te doen. Wie wil dat nu niet?

  Hoveniersbedrijf Hortivorm helpt u op verschillende manieren aan optimale tuinonderhoud. Bij Hortivorm krijgt u altijd keuzemogelijkheden. Wilt u een eenmalige opknapbeurt van uw tuin of een meer structurele aanpak van het tuinonderhoud?

  Tuinonderhoud tips?

  Wilt u zelf uw tuin onderhouden? Dan kunt u iedere maand via de mail gratis tips voor tuinonderhoud ontvangen als u zich hier inschrijft voor onze service.

  Hulp bij uw tuinonderhoud in Utrecht?

  Tuinonderhoud is belangrijk. Wanneer u geen tuinonderhoud toepast, zal uw tuin verwilderen. Dit wilt u uiteraard voorkomen, omdat dit ten koste gaat van de belevingswaarde.

  Wanneer u hulp nodig heeft bij uw tuinonderhoud in Utrecht, dan horen wij dat graag. Dit kan een eenmalige opknapbeurt zijn, maar we kunnen ook periodiek tuinonderhoud doen,

  Vakantieservice tuinonderhoud

  Als u op vakantie gaat, dan wilt u niet direct daarna met uw tuinonderhoud aan de slag. Hierom bieden wij onze vakantieservice aan. Wij zijn dan verantwoordelijk voor uw tuinonderhoud tegen een speciaal vakantietarief.  Bel of mail ons voor meer informatie.

  Tarieven tuinonderhoud

  De tarieven voor tuinonderhoud in Utrecht worden door verschillende factoren bepaald. Bijvoorbeeld door wat er gedaan moet worden en hoe vaak het tuinonderhoud nodig is. Voor onze specialistische machines hebben wij vaste tarieven. Verder werken wij met verschillende uurtarieven en dagdeeltarieven. U kunt met ons contact opnemen als u een schatting van de kosten voor tuinonderhoud wilt.

  Van basis tuinonderhoudsabonnement tot luxe tuinonderhoudsabonnement

  We hebben ook verschillende tuinonderhoudsabonnementen. Dit is interessant als u graag wilt dat wij meedenken met uw tuinonderhoud. Onze abonnementen variëren van basis- tot luxe tuinonderhoudsabonnementen. U kunt hieronder uw keuze maken en dan leggen wij onze werkwijze uit.

De tarieven voor tuinonderhoud in Utrecht worden ook bepaald door de vorm van het abonnement dat u voor het tuinonderhoud kiest. Wij bieden standaard vier abonnementen aan:

 • Een basis abonnement;
 • Een basis plus abonnement;
 • Een uitgebreid abonnement;
 • Een luxe abonnement.

Wilt u een onderhoudsabonnement voor tuinonderhoud op maat? Dan is dat ook mogelijk, bel of mail voor meer informatie. Bij dit alles staat planmatig tuinonderhoud centraal.

Schermafbeelding 2016-07-27 om 13.12.19 27-07-16

Tuinonderhoud Utrecht? Ga naar Hortivorm

Heeft u tuinonderhoud in Utrecht nodig? Laat Hortivorm uw tuin verzorgen. Hoveniersbedrijf Hortivorm onderscheidt zich ook bij het tuinonderhoud door een heldere werkwijze en duidelijke afspraken en het nakomen daarvan.

Afspraak maken voor tuinonderhoud

Maak een afspraak voor tuinonderhoud in Utrecht. Ik bespreek graag met u de mogelijkheden voor het tuinonderhoud dat het beste bij u past. U kunt mij hiervoor iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur bellen. Mailen kan natuurlijk altijd.

Graag tot ziens in uw tuin,

Gibbo Hamoen
eigenaar hoveniersbedrijf Hortivorm