Bouwkundig werken

 • Bouwkundige werken; tuinmuren, tuintrappen, overkappingen…

 • Hortivorm Hoveniers voor uw overkappingen, tuinmuren en tuintrappen

  Van tuinontwerp tot tuinaanleg op maat, Hortivorm Hoveniers uit Boskoop maakt al uw bouwkundige tuinwensen waar, zoals overkappingen, buitenkeuken, tuinmuren, tuintrappen, pergola’s en vijvers.


  In een tuin kunnen verschillende bouwkundige werken voorkomen. Muren kunnen ideaal zijn als erfafscheiding of als afbakening van een sfeervol terras. Een terrasoverkapping is een uitstekende zonnewering en zorgt ervoor dat u ook bij regen of lagere temperaturen heerlijk beschut buiten kunt verblijven.

  Tuintrappen die naadloos opgaan in uw tuin

  Hortivorm Hoveniers uit Boskoop ontwerpt, onderhoudt en realiseert al ruim 20 jaar de mooiste tuinen voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Dit doen we met name in de regio Utrecht en de Randstad, maar ook daarbuiten.

  Een van de bouwkundige werken die in een tuin kunnen voorkomen zijn tuintrappen. Hortivorm plaatst diverse tuintrappen, van actieve tot luie trappen en van prefab tot ter plekke gemaakte, van diverse materialen. Als meerdere tuintrappen voorkomen in uw tuin, is het prettig dat deze allemaal dezelfde trapformule hebben.

  Tuinmuren als natuurlijke afbakening

  Tuinmuren zijn er in vele vormen. Een tuinmuur kan grondkerend zijn. Dit vergt een solide funderingsaanpak. Hortivorm realiseert natuurstenen muren, gemetselde- en gestucte muren evenals kunststofmuren. Deze laatste tuinmuren zijn licht van gewicht, hoeven niet onderheid te worden en kunnen snel worden geplaatst.

  Overkappingen en veranda’s

  In een tuin kunnen vele vormen van overkappingen en veranda’s worden gerealiseerd. Bij overkappingen kunt u denken aan toepassing verschillende soorten hout, van eiken tot Douglas of geïmpregneerd vurenhout. Voor veranda’s kan ook aluminium worden toegepast. Steeds zijn vele materialen mogelijk. Het is belangrijk is dat materiaal en stijl passen bij de woning en de omgeving.

  Hortivorm ontwerpt en realiseert bouwkundige werken

  Ons hoveniersbedrijf realiseert verschillende bouwkundige werken. Dit doen wij in nauw overleg met u. Samen bepalen we de materiaalkeuze en de manier van verwerken. Een heldere aanpak voorkomt problemen tijdens en na de bouw. 

  Afspraak?

  Wilt u meer weten over de aanleg van overkappingen, tuinmuren of tuintrappen of andere bouwwerken in uw tuin? Ik kom graag naar u toe u om de mogelijkheden ter plaatse te bekijken en te bespreken. U zult versteld staan van de mogelijkheden.

  Graag tot ziens in uw tuin,

  Gibbo Hamoen
  eigenaar hoveniersbedrijf Hortivorm