Woonwijken, bedrijfsterreinen


 • ‘Het woonklaar maken van woonwijkenen het inrichten en onderhouden van bedrijfsterreinen doen we al meer dan 20 jaar’.

   

   

 • Specialist in beplantingen voor woonwijken en meer…

  ontwerp, aanplant en onderhoud van beplantingen op bedrijfsterreinen, kantoortuinen, woonklaar maken van woonwijken, wegbeplantingen, boomverplantingen en meer…

   

  Hortivorm hoveniers uit Boskoop en Utrecht heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan bij het realiseren en onderhouden van openbaar- en bedrijfsgroen. Van het inrichten van complete woonwijken tot kleine bedrijfstuinen, wij vinden elke beplantingsopdracht een uitdaging. Bij iedere opdracht staan de wensen van onze opdrachtgever centraal. Naast gedegen advies en ervaring bieden wij goede communicatie en heldere werkprocessen.

  Gecertificeerd

  Hortivorm is niet alleen gecertificeerd omdat het moet, maar omdat we ons daar prettig bij voelen. Duidelijke afspraken maken, nakomen van deze afspraken, het vastleggen daarvan en het terugkoppelen als zaken anders gaan of moeten dan afgesproken, dit alles vinden wij erg belangrijk om te doen. De praktijk kan soms weerbarstiger zijn dan alle goede intenties van betrokken partijen.

  Hortivorm heeft ervaring in overleg met gemeenten en GWW bedrijven en weet zijn weg te vinden om te komen tot het beste resultaat.

  Langdurige relaties

  Hortivorm gaat voor langdurige relaties met opdrachtgevers en leveranciers.

  Bij het inrichten en woonklaar maken van woonwijken kan overleg met bewoners voorkomen, vooraf bij inspraakrondes, tijdens de uitvoering en later gedurende het beheer en onderhoud. Hortivorm hoveniers werkt ook veel voor de particuliere tuinbezitter en begrijpt de eisen en wensen die de bewoners en/of gebruikers stellen aan hun woon- en werkomgeving.

  Samenwerking met verschillende specialisten en disciplines

  Hortivorm hoveniers werken vaak samen met andere specialisten zoals bij grondbewerking en -verzet, stratenmakers, wegenbouwers, projectontwikkelaars, aannemers en bouwkundig architecten. Deze samenwerking doen ook vanuit de gedachte dat een langdurige relatie niet alleen prettig is maar de uiteindelijke kwaliteit ook altijd ten goede komt.

  Graag tot ziens,

  Gibbo Hamoen,
  eigenaar hoveniersbedrijf Hortivorm

< Terug naar overzicht