Voortuin Den Dolder

 1. Voortuin Den Dolder
 2. Voortuin Den Dolder 03
 3. Voortuin Den Dolder 05
 4. Voortuin Den Dolder 04
 5. Voortuin Den Dolder 01
 6. Voortuin Den Dolder 02
 7. Voortuin Den Dolder 08
 8. Voortuin Den Dolder 07
 9. Voortuin Den Dolder 16
 10. Voortuin Den Dolder 09
 11. Voortuin Den Dolder 10
 12. Voortuin Den Dolder 11
 13. Voortuin Den Dolder 12
 14. Voortuin Den Dolder 13
 15. Voortuin Den Dolder 14
 16. Voortuin Den Dolder 15
 17. Voortuin Den Dolder 18
 18. Voortuin Den Dolder 19
 19. Voortuin Den Dolder 20
 20. Voortuin Den Dolder 06
 21. Voortuin Den Dolder 17
 • Voortuin met oprit in Den Dolder, waar opdrachtgever de tuin belangrijker vindt dan de oprit.                                  

 • Natuurlijke voortuin Den Dolder

  Meer tuin en minder parkeren

  Bij deze opdrachtgever in Den Dolder heeft Hortivorm hoveniers eerder al de achtertuin aangelegd. Nu is de voortuin aan de beurt. Belangrijk punt is dat de oprit meer bij tuin wordt betrokken.  Onze tuin- en landschapsontwerper ging aan de slag en maakte twee schetsen.

  Verrassende schetsontwerpen

  Op basis van de eisen en wensen van de opdrachtgever maken we schetsontwerpen die veel overeenkomsten hebben, maar ook duidelijke verschillen. Na de presentatie van deze schetsen wordt een keuze gemaakt. De entreepartij bij de voordeur wordt groter, er komen flagstones en groenblijvende hagen met verschillende hoogtes. Vaste planten en siergrassen geven deze tuin een natuurlijke beleving. In deze voortuin is ook ruimte om lekker in de tuin te zitten.

  Voortuin Den Dolder

  Veel mensen vinden het lastig om de voortuin goed in te richten. Soms moeten er auto’s worden geparkeerd of moet er ruimte zijn voor fietsen. De voortuin is wel het visitekaartje van je woning. Meestal wordt gekozen voor minimaal onderhoud. Door toepassing van de juiste materialen en beplanting is dat ook mogelijk.

  Van schets tot werkelijkheid

  Als Hortivorm hoveniers hebben we niet alleen met tuinen te maken, maar vooral met de opdrachtgevers. Om te komen van tuinschets tot tuin waarin men kan lopen, spelen, werken, relaxen en genieten, overleggen we veel en vaak. Zo is men in Den Dolder weer een bijzondere voortuin rijker.

  Wilt u ook zo’n prachtige voortuin?

  Is uw voortuin ook meer een parkeerplaats dan een tuin?  We komen graag naar u toe om uw voortuin te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

  Maak een afspraak > 

 
Posted in:
< Terug naar overzicht