Bloementuin Aarlanderveen

 1. Tuin zuidkant achter de woning.
 2. Metalen pergola tuin te Aarlanderveen
 3. Bloemen aan huis te Aarlanderveen
 4. Vaste planten borders in tuin te Aarlanderveen
 5. Rozen in tuin te Aarlanderveen.
 6. Pad door vaste plantenborder in tuin te Aarlanderveen.
 7. Nieuw terras in tuin te Aarlanderveen
 8. Eenjarigen toegepast in tuin te Aarlanderveen.
 9. Bloemenschaal als eyecatcher in tuin te Aarlanderveen.
 10. Zonneterras in tuin te Aarlanderveen.
 11. Plantenschaal in tuin te Aarlanderveen.

Bloementuin in Aarlanderveen bij vrijstaande woning. Realisatie en tuinonderhoud door Hortivorm. 

Bloementuin in Aarlanderveen

Deze bloementuin in Aarlanderveen heeft Hortivorm ontworpen en gerealiseerd. De opdrachtgever wilde meer natuur en bloemen in de tuin.  Daarnaast moest de bestaande tuin in zijn geheel gerenoveerd worden. Verder waren de wensen: een extra terras in de zon, een zonneterras uit de wind en variatie in beplanting en bloemen.

Creatief tuinontwerp

Wij maakten een tuinontwerp met terrassen en borders vol bloemen en planten die het hele jaar voor kleur zorgen. Een pergola verbindt de verschillende tuinonderdelen met elkaar. De opdrachtgever was en is enthousiast.

Tuinonderhoud

Enkele keren per jaar komen wij langs om de hagen te knippen, de graskanten te steken en de tuin in het voor- en najaar een goede onderhoudsbeurt te geven. Minimaal eens per jaar evalueren we het werk en het resultaat daarvan in de tuin met de opdrachtgever. Zo houden we het contact en de tuin in topconditie.

Aanpassing tuin

Een paar jaar geleden heeft Hortivorm deze tuin aangepast omdat de buxusmot voor overlast zorgde. De haagjes zijn vervangen door hulsthaagjes. Ook is er een extra terras gemaakt bij de moestuin en het kippenhok. De sfeervolle boom die er al stond, zorgt voor schaduw en koelte op het terras.

Wilt u ook zo’n prachtige bloementuin?

Heeft u altijd gedroomd van een geurige en kleurige bloementuin en wilt u weten wat er mogelijk is voor uw tuin? We komen graag naar u toe om uw tuin te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.
Maak een afspraak > 

[/three_fourth_last]

Posted in:
< Terug naar overzicht