Landelijke tuin Ouderkerk aan den IJssel

‘Een tuinontwerp geïnspireerd op het landschap en de wensen van de opdrachtgever. Zo maakten wij deze droomtuin.’

 • ‘Een tuinontwerp geïnspireerd op het landschap en de wensen van de opdrachtgever. Zo maakten wij deze droomtuin.’

 • Landelijke tuin Ouderkerk aan den IJssel

  De wens was een verrassende, landelijke tuin met uitzicht op het aangrenzende landschap. De opdrachtgever wilde lekker in de tuin kunnen werken en genieten. Hij wilde graag een moestuin, kippen, fruitbomen en een kruidentuin.

  Concept tuinontwerp

  Het concept is een helder ontwerp, geïnspireerd op het landschap. Lange lijnen in de kijkrichting vanuit de woning. Een moestuin, vruchtbomen, een vijver met langgerekte borders en een bloemenweide die grenst aan het landschap. Zo is er het hele jaar door van januari tot december van alles te beleven in deze kleurrijke landschappelijke tuin in Ouderkerk aan den IJssel.

  De tuinaanleg

  De opdrachtgever wilde ook zelf het nodige werk uitvoeren. Samen hebben we een heldere werkverdeling gemaakt. Na het grondwerk legden we de vijver aan. Samen met de opdrachtgever voerden we het beplantingsplan uit. Tenslotte legden we het vlonderpad langs de vijver aan en werd de rest van het tuinontwerp uitgevoerd.

  Onderhoud landelijke tuin

  Hortivorm komt minimaal eenmaal per jaar langs en helpt de opdrachtgever bij het tuinonderhoud.

  Wilt u ook zo’n prachtige tuin?

  Heeft u ook de wens om uw tuin om te toveren in een landschappelijke tuin?  We komen graag naar u toe om uw tuin te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

  Maak een afspraak > 

Posted in:
< Terug naar overzicht